OBS! Nye priser for kunder med en omkostningsbestemt fjernvarmeaftale

Stærk opbakning til fjernvarme

Med skovlen i jorden steg tilslutningen til 86% i Køge Nord

I midten af august 2023 begyndte Køge Fjernvarme udbygningen af fjernvarmenettet i Køge Nord. Borgerne i området omkring Munkeageren er de første, der har fået gravet fjernvarmestikledninger ned på deres grund. Tilslutningen til fjernvarmen i området var allerede høj, inden Køge Fjernvarme satte første skovl i jorden. Denne tilslutning nåede helt nye højder, da gravemaskinerne først begyndte at grave i området.

”Vi havde en forventning om, at tilslutningen til fjernvarme i området ville stige, når først vi stod der med gravefolk, men vi havde ikke forestillet os, at vi ville se en tilslutning på 86% allerede. Vi er utroligt glade for, at så mange borgere i Køge vil være en del af fjernvarmefællesskabet.” - siger Claus Dalgas, projektleder fra Køge Fjernvarme.

Efter Køge Fjernvarme gik i jorden i området, steg tilmeldingerne til fjernvarmen fra borgerne i området mere end, hvad Køge Fjernvarme før har set. Hele 86% af ejendommene i området har nu tilsluttet sig fjernvarmefællesskabet, og snart er Køge Fjernvarme færdig med at grave alle fjernvarmestikledningerne ind til husejerne i området.

Udbygningen af området kræver ud over fjernvarmestikledninger også en ny hovedledning, som ligger langs Fuglebæk Alle. Hovedledningen er snart færdig på det første stykke mellem Egedesvej og Munkeageren. Det betyder, at Køge Fjernvarme forventer at kunne forsyne de første fjernvarmekunder med fjernvarme til fyringssæsonen 2024/2025.

”De første kunder i kvarteret omkring Nylandsvej kan forsynes med fjernvarme, når hovedledningen er færdig. Det glæder vi os utroligt meget til”- fortæller projektleder Claus Dalgas.

For yderligere oplysninger kontakt:

Kontakt distributionschef Danny Coordt-Watz på tlf. 43 64 44 00 eller mail koegefjernvarme@veks.dk

 

Kontakt

Hvis du vil vide mere om praktiske forhold ved fjernvarmeprojektet i Køge kan du kontakte os på: Koegefjernvarme@veks.dk 
eller 43 64 44 00